Blog

Nieuwe fysiotherapeut: Jaron de Groot

Per 8 november 2017 zal Jaron de Groot het ME Fysio team versterken. Hij zal in eerste instantie de werkdagen van Els overnemen, die met zwangerschapsverlof gaat.

Jaron is in 2013 als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Sindsdien heeft hij ervaring opgedaan als fysiotherapeut in diverse fysiotherapie- en revalidatiepraktijken.

Hij ziet het als een uitdaging om als fysiotherapeut patiënten te helpen met herstellen op zowel lichamelijk, psychisch en emotioneel vlak. Een hulpvraag benadert hij vanuit een totaalbeeld van deze componenten. De beleving en de hulpvraag van de patiënt staan centraal. In samenspraak met de patiënt stelt hij een behandelplan op maat vast. Aangepast aan de voorkeuren en belastbaarheid van de patiënt probeert hij zo het optimale resultaat te behalen.

Jaron is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met complex regionaal pijn syndroom, medical taping en dry needling. En heeft veel ervaring met werkgerelateerde klachten (zoals onder andere RSI, nek-, en rugklachten), ouderdomsgerelateerde klachten (zoals artrose), orthopedische revalidatie, sportblessures, en (medische) fitness begeleiding.

Hij sport graag (fitness en yoga) en is ook yoga docent. Wilt u meer lezen over Jaron, klik dan hier.

Voor vragen of een afspraak kunt u hem bereiken via de mail: jaronmefysio@gmail.com of bellen op telefoonnummer 06-21328984.

ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp
× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP