Blog

Nieuwe fysiotherapeut: Pascal Verheul

Per 1 september 2017 komt Pascal Verheul het team van ME Fysio versterken.

Pascal is sinds maart 2017 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Na zijn afstuderen heeft hij werkervaring opgedaan in Amstelveen, waar hij veel met de revalidatie van sportblessures gewerkt heeft.

Sport heeft altijd een belangrijke rol in zijn leven gespeeld. In zijn jeugd heeft hij veel gevoetbald en is hierdoor ook in aanraking gekomen met de fysiotherapie. Daaruit is zijn interesse in het vak gekomen. Nog steeds is hij erg sportief. Hij doet aan hardlopen, kickboksen en fitness.

Tijdens zijn opleiding heeft hij een verdiepingsprogramma voor “Myofasciale Triggerpoints” gevolgd en momenteel is hij bezig met de opleiding “Dry Needling”. Verder heeft hij patiënten in verschillende beweegprogramma’s begeleid, waaronder obesitas. En ervaring opgedaan met Driedimensionale Artokinematische Mobilisaties, om door middel van manuele technieken de beperking in een gewricht te verminderen. Ook heeft hij tijdens zijn opleiding meegewerkt aan een groot onderzoek binnen het professionele voetbal in Nederland naar liesblessures onder voetballers.

Tijdens de fysiotherapiebehandeling combineert hij graag de verschillende behandeltechnieken.

Pascal is een enthousiast en open persoon en vindt het contact met de cliënt erg belangrijk. Iedereen is anders en bij elk individueel persoon hoort een bepaalde aanpak. Samen kijkt hij met zijn cliënt naar de verschillende behandelmogelijkheden om samen tot een goede aanpak te komen. Binnen het behandeltraject haalt hij zijn energie uit het samen met de cliënt toewerken naar het hoogst haalbare doel.

U kunt Pascal bereiken via de mail: pascalmefysio@gmail.com of bellen op telefoonnummer 06-55072216 om een afspraak te maken.

ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp
× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP