Blog

Nu ook woensdagavond en zaterdag open!!!

sanderVanaf 1 juli zijn wij ook de woensdagavond en zaterdag geopend!

Sander Pauptit komt ons team versterken en op de woensdag middag/avond en zaterdag werken.

Bij deze stelt hij zich aan u voor:

“Mijn naam is Sander Pauptit. Sinds 2010 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Rotterdam. Daarna ben ik ruim 4 jaar werkzaam geweest in die regio. Onlangs ben ik verhuisd naar Haarlem en nu kijk ik er erg naar uit om mijn werkzaamheden voort te zetten bij ME Fysio. Sport is voor mij erg belangrijk. Ik heb zelf jaren lang gevoetbald waarbij ik ook verantwoordelijk was voor de fysiotherapie op de vereniging. Tegenwoordig beoefen ik Bikramyoga en doe ik fanatiek aan crosslopen. Sinds mijn eerste stage werk ik in een praktijk waar medische fitness wordt aangeboden. Hierdoor heb ik ruime ervaring opgedaan met het begeleiden tijdens de revalidatie van sportblessures.

Inmiddels heb ik de nodige specialisaties gedaan waaronder dry needling en manuele therapie volgens Mulligan. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in chronische schouderklachten.

Binnen de fysiotherapie interesseer ik me in de holistische benaderingswijze. Dat wil zeggen dat ik niet alleen naar de symptomen kijk maar ook naar de ontstaanswijze in relatie tot bijvoorbeeld werk en sport of wellicht wel stress. Mijn doel is om kwalitatieve fysiotherapie te leveren die doelgericht is.

Ik hoop samen met Micha en Els een goede samenwerking op te zetten om het succes van ME Fysio voort te zetten. “

 

ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp
× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP