Jaron de Groot

Mijn naam is Jaron de Groot en ik ben in 2013 als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Sindsdien heb ik gewerkt in diverse fysiotherapie- en revalidatiepraktijken.

Ik zie het als een uitdaging om als fysiotherapeut patiënten te helpen met herstellen op zowel lichamelijk, psychisch en emotioneel vlak. Een hulpvraag benader ik vanuit een totaalbeeld van deze componenten. De beleving en de hulpvraag van de patiënt staan centraal en ik maak in samenspraak met de patiënt een behandeling op maat. Aangepast aan de voorkeuren en belastbaarheid van de patiënt probeer ik het optimale resultaat te behalen.

Afgelopen jaren heb ik op mijn werkplekken veel te maken gekregen (en daardoor ervaring opgedaan) met werkgerelateerde klachten (zoals onder andere RSI, nek-, en rugklachten), ouderdomsgerelateerde klachten (zoals artrose), orthopedische revalidatie, sportblessures, en (medische) fitness begeleiding.

In mijn behandeling maak ik gebruik van zowel oefentherapie als hands-on behandeling. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van mensen met complex regionaal pijn syndroom, medical taping en dry needling.

Ik sport graag en doe onder andere aan fitness en yoga en heb mij gekwalificeerd tot yoga docent.

U kunt mij bereiken via de mail: jaronmefysio@gmail.com of bellen op telefoonnummer 06-21328984 om een afspraak te maken.

Ik ben in het CKR (Centraal Kwaliteits Register van het KNGF) ingeschreven en BIG geregistreerd onder nummer 19916745104.

× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP
ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp