Laura de Ruijter

Laura fysiotherapeut ME Fysio HoofddorpIk ben Laura de Ruijter. In januari 2021 ben ik afgestudeerd als  fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Sinds april 2021 ben ik werkzaam bij ME Fysio. Ik heb tijdens mijn studie in verschillende settingen stage gelopen, om zo breed mogelijk ervaring op te doen. Ik heb hierbij onder andere ervaring opgedaan in orthopedische en trauma revalidatie, chronische zorg als COPD en COVID-19, maar ook het behandeling van mensen met lichamelijke en/of verstandelijke beperking en klachten als nek/schouder/rug problematiek. Tijdens mijn opleiding ben ik gaan werken in de PGB zorg en dit doe ik nog steeds met veel enthousiasme naast mijn werk als fysiotherapeut.

Ik vind het belangrijk om mij verder te blijven ontwikkelen en specialiseren binnen het vak fysiotherapie. Dit zal ik vooral gaan doen richting de geriatrie/chronische zorg. Ik heb inmiddels de opleiding COPD en Astma, tot longfysiotherapeut afgerond. En ook de opleiding dry needling behaald. Naast fysiotherapie in de praktijk doe ik veel huisbezoeken en begeleid ik ook de orthopedische revalidatie (vnl TKP en THP). 

Als sport doe ik aan fitness en in de winter ga ik graag skiën. In het verleden heb ik gevoetbald en getennist. Ik vind sporten erg fijn om fysiek en mentaal te ontladen. Naast het sporten vind ik het erg gezellig om met vrienden en familie tijd door te brengen.

Van kinds af aan wist ik al dat ik de zorg in wilde. Het leek mij geweldig om mensen te helpen. Ik haal veel plezier uit mijn werk en begeleid mensen graag bij het  behalen van hun doelen d.m.v. van een samen besproken behandelstrategie.

U kunt mij bereiken via mail: laura@mefysio.com of bellen op telefoonnummer: 0621328984

Ik ben in het KRF NL (kwaliteitskeurmerk van het KNGF) ingeschreven en BIG geregistreerd onder nummer 99929035204.

ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp
× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP