Margot Stap

Margot Stap manueel therapeut

Ik ben Margot Stap en in 2005 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Na mijn afstuderen ben ik kortdurend in Hoofddorp werkzaam geweest, om vervolgens van 2007-2019 met veel plezier in Maarssen-dorp te hebben gewerkt. Naast algemeen fysiotherapeut ben ik in 2012 gespecialiseerd als master manueel therapeut aan de SOMT University of Physiotherapy.

Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en heb ik diverse cursussen gedaan: dry needling, coccygodynie (het pijnlijke stuitje), bekkenklachten en bekkenpijn, medical (kinesio)tapingmedische fitnesstraining en het Mc Kenzie-concept voor de rug.

Ik heb affiniteit met patiënten van jong tot oud en bezit ook specifieke kennis op het gebied van de geriatrie (valscreening/valpreventie).

Van jongs af ben ik met sporten bezig geweest en het geeft mij lichamelijke maar ook geestelijke ontspanning. Op jonge leeftijd deed ik aan synchroonzwemmen, ritmisch gym en dansen. Momenteel train ik met de atletiek vereniging Hoofddorp (AVH, hardlopen) en doe ik aan fitness.

Verder doe ik graag leuke dingen met mijn dochter (2015) en met familie/vrienden.

Ik ben een gedreven, enthousiaste fysiotherapeut (en manueel therapeut) en vind het belangrijk dat de cliënt zich op zijn gemak voelt. Aansluitend op de hulpvraag van de cliënt maak ik een behandeling op maat en werk ik nauw samen met mijn collega’s.

U kunt mij bereiken via de mail: margot@mefysio.com of bellen op telefoonnummer 06-55072216 om een afspraak te maken.

Ik ben in het KRF NL (kwaliteitskeurmerk van het KNGF) ingeschreven en BIG geregistreerd onder nummer 89063824004.

ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp
× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP