Pepijn van Hoek

Ik ben Pepijn. Ik ben een (relatief) jonge en ambitieuze fysiotherapeut met een brede ervaring binnen de gezondheidszorg. In 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en sinds 2018 volg ik de opleiding Geneeskunde. Het analyseren en constateren van problemen die vanuit het bewegingsapparaat ontstaan vind ik zeer boeiend. Voor mij is het belangrijk te kijken haar de hulpvraag; wat wil iemand graag weer doen of kunnen en wat is daar voor nodig. Natuurlijk moet de hulpvraag wel reëel zijn, maar dit wordt deskundig beoordeeld door mij en van daaruit besproken met u! Mijn specialiteit ligt op het gebied van orthopedische klachten, aspecifieke & specifieke lage rug klachten en revalidatie na operatie. Met dry needling en veel manuele technieken heb ik mijzelf ontwikkeld tot een goede hands-on therapeut. Ook een coachende rol met betrekking tot oefentherapie kan ik met veel passie uitvoeren. Ik ben sportief en houd van klimmen, moutaineering, kite surfen, tennis en squashen. Maar ook van muziek en koken kan ik erg genieten.

U kunt mij bereiken via de mail: pepijnmefysio@gmail.com of bellen op telefoonnummer 06-15471354 om een afspraak te maken.

Ik ben in het CKR (Centraal Kwaliteits Register van het KNGF) ingeschreven en BIG geregistreerd onder nummer 99919287504.

× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP
ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp