Ron Langelaan

Ik ben Ron Langelaan en in juni 2005 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Daarna heb ik 17,5 jaar bij een fysiotherapiepraktijk in Uithoorn gewerkt en ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Die heb ik gevonden bij ME Fysio, waar ik sinds september 2023 werk.

Na mijn opleiding fysiotherapie heb ik mij verder ontwikkeld als manueel therapeut. Ik behandel veel wervelkolom klachten (oa nek/rug), maar doe ook sport- en orthopedische revalidatie.  Verder heb ik mij gespecialiseerd in osteopeorose, reuma en COVID revalidatie en heb de opleiding longfysiotherapie afgerond.  Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en heb daarom ook de cursus valpreventie en medical taping gedaan om in mijn behandeling nog meer technieken toe te kunnen passen voor een optimaal resultaat.

Voor mijn opleiding fysiotherapie heb ik het CIOS te Overveen afgerond op de onderdelen fitness en zwemonderwijzer/zwemtrainer. 

In het weekend kun je mij in het zwembad vinden, ik doe al sinds mij 6e aan wedstrijdzwemmen en neem nog altijd deel aan masterwedstrijden en mijn dochter zwemt nu ook. Of je vindt mij op de atletiekbaan, want haar tweelingbroer (2013) zit op atletiek en ik actief ben als jurylid. Als ik even vrij ben vind ik het leuk om te koken.

Ik ben aangesloten bij een aantal netwerken:

– Chronisch Zorgnet: Osteoporose en COVID
Reumanet NL

Ervaart u klachten met bewegen of heeft u een andere uitdaging en wilt u hier samen met mij aan werken? Contact mij, zodat wij samen aan de slag kunnen voor uw herstel. 

U kunt mij, bereiken via de mail: ron@fysiotherapiemefysio.com of bellen/appen op telefoonnummer 06-15471354 om een afspraak te maken.

Ik ben in het KRF NL (kwaliteitskeurmerk van het KNGF) ingeschreven en BIG geregistreerd onder nummer 49063808604 (Ron Langelaan). 

 

ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp
× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP