Tim Jongejans

Ik ben Tim Jongejans. Ik ben algemeen fysiotherapeut (mei 2018 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam) en Master Manueel Therapeut i.o.
Na mijn studie ben ik meteen als fysiotherapeut aan de slag gegaan. Ik heb toen een waarneming gedaan in een particuliere praktijk in Purmerend. Hier heb ik diverse klachten gezien en behandeld en ervaring op gedaan met orthopedische klachten, sportrevalidatie, klachten aan de wervelkolom, artrose, hart- en vaatziekten en myofasciale klachten. Sinds eind 2018 werk ik bij ME Fysio.

Tijdens mijn studie heb ik twee jaar een cursus gevolgd bij Ajax, momenteel volg ik daar het derde en laatste jaar van. Dit om mij te verdiepen in de fysiotherapie in de (top)sport. Daarnaast heb ik mij direct na de opleiding gespecialiseerd in dry needling en medical taping.
Hierdoor heb ik veel kennis opgedaan over sportklachten en sportrevalidatie en van myofasciale klachten.

Ik vind het leuk om te achterhalen wat de oorzaak van de klacht is en welke factoren hierin een rol spelen, om vervolgens een specifiek behandelplan op te stellen om zo de cliënt te helpen van de klacht af te komen. Ik ben enthousiast en combineer graag meerdere behandeltechnieken om zo effectief mogelijk te kunnen behandelen.

Naast fysiotherapie ben ik veelal geinteresseerd in sport, voornamelijk in voetbal, wielrennen en schaatsen. Zelf heb ik lang gevoetbald en ik ben sinds vorig jaar begonnen met wielrennen.

U kunt mij bereiken via de mail: timmefysio@gmail.com of bellen op telefoonnummer
06-11251489 om een afspraak te maken.

Ik ben in het CKR (Centraal Kwaliteits Register van het KNGF) ingeschreven en BIG geregistreerd onder nummer 79924154504.

ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp
× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP