Basic Fit

Samenwerking

ME Fysio is gevestigd in de Basic Fit, op J.C. Beetslaan 157 en 161, te Hoofddorp.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWij hebben een samenwerkingsverband met de Basic Fit. Cliënten van de fysiotherapie mogen, onder begeleiding van ons, gratis gebruik maken van de faciliteiten van de sportschool. Daarnaast kunnen alle leden van de Basic Fit gebruik maken van ons blessure spreekuur. Wij geven dan (indien mogelijk) een diagnose aan de hand van de klachten en daarnaast een advies welke oefeningen beter wel en niet goed zijn om te doen. Dit is een advies en geen fysiotherapeutische behandeling. Naar aanleiding van het blessure spreekuur kan de cliënt zelf weer aan de slag met trainen bij Basic Fit. Ook kan de cliënt er natuurlijk voor kiezen om zich aan te melden voor fysiotherapie, eventueel wordt er dan nog aanvullend onderzoek gedaan, en een fysiotherapeutische behandeling. Dit dan vaak met als doel het sporten in de Basic Fit snel weer pijnvrij weer te kunnen doen. 

Personal Trainers

Wij werken samen met de Personal Trainers van Basic Fit. Indien u bij ons voor een blessure spreekuur of fysiotherapie komt, dan zullen wij (uiteraard na uw toestemming) de personal trainer informeren over de diagnose, behandeling en adviezen (welke oefeningen kunnen nu beter vermeden worden en welke zijn goed om extra te doen). Zodat de Personal Training en fysiotherapie een aanvulling op elkaar zijn! Wij zien samenwerken als een kracht en maken graag gebruik van elkaars sterkten. Dit doen wij niet alleen met Basic Fit of de personal trainers, maar ook met andere paramedici als diëtisten of ergotherapeuten, maar ook als fysiotherapeuten onderling in onze praktijk. Elke fysiotherapeut binnen onze praktijk heeft zijn eigen specialisme, wij sturen geregeld cliënten naar elkaar door als wij denken dat een collega beter is in het behandelen/onderzoeken van een bepaald klachtenbeeld.  

Basic Fit

Basic Fit is een grote fitnessketen met meerdere vestigingen in Nederland en Europa. In de fitness scholen kunnen mensen voordelig sporten. Er zijn zowel cardio-, als krachtapparaten, maar er is ook voldoende ‘vrije ruimte’ om te trainen. Deze ‘vrije ruimte’ benutten wij ook graag om losse oefeningen of loop- of sprongvormen te doen, bijvoorbeeld tijdens een revalidatie traject. Daarnaast worden er in de Basic Fit ook (groeps)lessen gegeven, zowel live als virtueel. De sportschool op de locatie op de J.C. Beetslaan wordt vaak als één van de eerste clubs verbouwd, waardoor het goed onderhouden is en er altijd de nieuwste apparatuur staat.

Voor meer informatie over de Basic fit zie http://www.basic-fit.com

ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp
× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP