Visie

Hoe gestart

ME Fysio is opgericht in 2014 door twee ervaren enthousiaste fysiotherapeuten, die veel liefde voor het vak hebben, Micha en Els. Wij hebben 2,5 jaar voor dezelfde werkgever gewerkt en merkten dat wij veel op dezelfde manier behandelen en elkaar goed aanvullen en dezelfde visie hebben. Wij motiveren en stimuleren elkaar. Het was tijd voor de volgende stap in onze carrière, een nieuwe uitdaging, samen een fysiotherapiepraktijk oprichten. Per 1 september 2014 zijn wij in Hoofddorp begonnen.

Aandacht voor de cliënt, tevredenheid en leveren van kwaliteit vinden wij heel belangrijk en komt op de eerste plaats. Wij gaan met de cliënt in gesprek en doen onderzoek om te kijken welke behandeling het best bij hem/haar past. Samen met de cliënt wordt een behandelplan opgesteld, gericht op zijn/haar doelen.

Wij streven ernaar iedereen die ons benadert op werkdagen binnen 24 uur te helpen (en in het weekend binnen 48 uur).

Ondernemend

Wij volgen regelmatig cursussen en doen bijscholing, om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in onze beroepsgroep. Tevens vinden wij het een uitdaging om mee te werken aan nieuwe projecten en staan wij open voor nieuwe inzichten en behandeltechnieken binnen de fysiotherapie. Wij hebben praktijkprotocollen opgesteld waar wij voor diverse aandoeningen een stappenplan volgen. Tevens zijn wij aangesloten bij diverse netwerken, waarbinnen wij nauw samenwerken met andere medische specialisten.

Locatie

Bewust hebben wij gezocht naar een ruimte in een fitnesscentrum, om zo de fysiotherapie laagdrempelig te maken. Doordat wij in een fitnesscentrum gevestigd zijn hebben wij de ruimte en apparatuur om uitgebreide oefentherapie/revalidatieprogramma’s aan onze cliënten aan te bieden.

Behandelmethoden

Naast oefentherapie maken wij veel gebruik van (de combinatie met) ‘hands-on’ fysiotherapie. Wij vinden het belangrijk de cliënt ook ‘aan te raken’. Wij hebben beiden diverse cursussen/specialisaties gedaan, zoals manuele technieken volgens Mulligan en Mc Kenzie, kinesiotaping en dry needling.

Daarnaast is Els longfysiotherapeut (gespecialiseerd in Astma & COPD) en Micha sportfysiotherapeut. Beiden hebben veel ervaring met orthopedische revalidatie en fitness. Voor de uitgebreide specialisaties/behandeltechnieken die wij toepassen, klik hier.

Kwaliteit

Wij zijn ingeschreven in het BIG register voor paramedici en bij het CKR (Centraal Kwaliteits Register voor fysiotherapeuten).

Meer informatie hierover, zie kwaliteit
Wilt u patiënten ervaringen lezen, klik dan hier.

U kunt zowel Met als Zonder verwijzing van een arts/specialist bij ons terecht. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Klik hier voor meer informatie over vergoedingen.

ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp
× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP