Blog

Vacature fysiotherapeut 30 uur per direct

ME Fysio is een jonge, frisse, snel groeiende innovatieve praktijk in een groot fitnesscentrum in Hoofddorp. De praktijk wordt gerund door twee maatschapsleden die hier tevens als fysiotherapeut werkzaam zijn. Daarnaast werkt er nog een derde collega fysiotherapeute.

Aandacht voor de cliënt, tevredenheid en leveren van kwaliteit staan centraal. Nauw wordt samengewerkt met de sportschool, huisartsen en het Spaarne Ziekenhuis. De grootste patiëntenpopulatie komt via de sportschool of DTF.

Gewerkt wordt met een combinatie van hands-on therapie en oefentherapie. ME Fysio is onder andere gespecialiseerd in sportfysiotherapie, longfysiotherapie en dry needling.Affiniteit/ervaring met Dry Needling en/of een geregistreerd specialisme heeft onze voorkeur. Evenals minimaal 1 jaar werkervaring.

Wij zijn per direct opzoek naar een fysiotherapeut die ons team wilt versterken. Het gaat om een agenda van ongeveer 30 uur, met mogelijkheid tot uitbreiding naar meer uren/dagen in de toekomst.

Ben jij gemotiveerd, enthousiast, empathisch, flexibel en sportief? En lijkt het je een uitdaging bij ons te komen werken? Stuur dan een motivatiebrief, waarin je ons overtuigt je uit te nodigen voor een gesprek en je CV!

Meer informatie over onze praktijk vind je op www.fysiotherapiemefysio.com

Je kunt mailen naar sollicitatie@mefysio.com

sportfysiotherapie en Orthopedische Revalidatie

ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp
× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP