Blog

Vacature: Fysiotherapeut gezocht

ME Fysio is een jonge, frisse, snel groeiende innovatieve praktijk in een groot fitnesscentrum in Hoofddorp. De praktijk wordt gerund door twee maatschapsleden die hier tevens als fysiotherapeut werkzaam zijn. Daarnaast werkt er nog een derde collega fysiotherapeut.

Aandacht voor de cliënt, tevredenheid en leveren van kwaliteit staan centraal. Nauw wordt samengewerkt met de sportschool, huisartsen en het Spaarne Ziekenhuis. De grootste patiëntenpopulatie komt via de sportschool of DTF.
Gewerkt wordt met een combinatie van hands-on therapie en oefentherapie. ME Fysio is onder andere gespecialiseerd in sportfysiotherapie, longfysiotherapie en dry needling.

Affiniteit/ervaring met Dry Needling en/of een geregistreerd specialisme heeft onze voorkeur. Evenals minimaal 1 jaar werkervaring.

Vanwege de enorme drukte en snelle groei binnen de praktijk zijn wij per januari opzoek naar een fysiotherapeut die ons team wilt versterken. Op dit moment zou een agenda tot 28 uur opgebouwd kunnen worden, met mogelijkheid tot uitbreiding naar meer uren/dagen (en waarnemingen) in de toekomst.

Ben jij ondernemend, enthousiast, empathisch, flexibel en sportief? En lijkt het je een uitdaging bij ons te komen werken? Stuur dan een motivatiebrief voor deze vacature, waarin je ons overtuigt je uit te nodigen voor een gesprek!

Meer informatie over onze praktijk vind je op www.fysiotherapiemefysio.com

Je kunt mailen naar sollicitatie@mefysio.com

ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp
× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP