Blog

Gezocht: Fysiotherapeut per half november voor 20-30uur

Wij zoeken een fysiotherapeut die ons team wilt versterken per half november. Het gaat om een agenda (zwangerschapswaarneming) van ongeveer 20-30 uur, met mogelijkheid tot uitbreiding naar meer uren/dagen daarna.

ME Fysio is een jonge, frisse, snel groeiende innovatieve praktijk in een groot fitnesscentrum in Hoofddorp. De praktijk wordt gerund door twee maatschapsleden die hier tevens als fysiotherapeut werkzaam zijn. Daarnaast werken er nog twee fysiotherapeuten.

Aandacht voor de cliënt, tevredenheid en leveren van kwaliteit staan centraal. Nauw wordt samengewerkt met de sportschool, huisartsen en het Spaarne Ziekenhuis. De grootste patiëntenpopulatie komt via de sportschool of DTF.

Gewerkt wordt met een combinatie van hands-on therapie en oefentherapie. ME Fysio is onder andere gespecialiseerd in sportfysiotherapie, longfysiotherapie en dry needling.
Affiniteit/ervaring met Dry Needling en/of een geregistreerd specialisme heeft onze voorkeur. Evenals minimaal 1 jaar werkervaring.

Ben jij gemotiveerd, enthousiast, empathisch, flexibel en sportief? En lijkt het je een uitdaging bij ons te komen werken? Stuur dan een motivatiebrief, waarin je ons overtuigt je uit te nodigen voor een gesprek en je CV!

Meer informatie over onze praktijk vind je op www.fysiotherapiemefysio.com

Je kunt mailen naar sollicitatie@mefysio.com

ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp
× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP